LVI-valvonta varmistaa onnistuneen lopputuloksen

Laadukas LVI-suunnitelma ei takaa onnistunutta rakennuttamista. LVI-rakentaminen onnistuu vasta, kun kaikki osatekijät ovat kohdallaan. LVI-suunnittelun lisäksi on tärkeää valvoa projektin kulkua.

LVI-valvonta takaa turvallisen asumisen pitkään ja ilman yllätyksiä. Kohteen valmistuttua käymme asiakkaan kanssa huolellisesti läpi kaikki LVI-laitteet, niiden käyttöohjeistuksen sekä turvaohjeet. Selkeät toiminta- ja turvaohjeet ongelmatilanteissa voivat säästää sinut tuhansien eurojen vahingoilta.

Asiakaslähtöistä LVI-valvontaa

Toimintatapoihimme kuuluu rakennuksella tarkastaminen ja epävirallisten tilannekatsausten tekeminen myös silloin, kun laki ja säädökset eivät niitä vaadi. Näin pystymme varmistamaan, että asiakkaamme saavat vain parasta laatua ja kaikki toimivat suunnitelmien mukaisesti.

Tarjoamme asiakkaillemme vain parasta laatua, ja jokainen projekti saa täyden ammatillisen huomiomme. Pyrimme aina asiakkaan kannalta parhaisiin ja juuri hänelle sopiviin ratkaisuihin.

Meiltä myös lvi-laitteiden turvaohjeet

Tiedätkö miten toimia, jos vesiputki halkeaa ja vettä alkaa suihkuta voimakkaasti kotisi sisäpinnoille? Ripeällä ja oikeaoppisella toiminnalla säästyt mittavilta vesivahingoilta. Suoritamme myös pesuhuoneiden kosteusvaurioiden valvontaa ja vesieristeiden vahvuuden mittauksia. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!