Asiantuntevaa LVI-suunnittelua Satakunnasta

Laadukas LVI-suunnitelma on lähtökohta toimivalle kodille, saneeraukselle, laajennukselle ja linjasaneeraukselle. Länsi-Tamur Oy tarjoaa ammattitaitoista LVI-suunnittelua Länsi-Suomen ja Satakunnan alueelle. Palvelemme asiakkaitamme yli 30 vuoden kokemuksella.

LVI-suunnittelu kattaa kaiken lämpöön, veteen ja ilmanvaihtoon liittyvän rakentamisen yhteydessä. Onnistunut LVI-suunnitelma sisältää myös erikoisten ja yksilöllisten ratkaisujen toteuttamisen.

LVI-suunnittelua yhdessä asiakkaan kanssa

LVI-suunnittelu alkaa aina kohteeseen tutustumalla. Tapaamme asiakkaan ja käymme yhdessä läpi rakennusprojektia. Samalla voimme punnita erilaisia vaihtoehtoja myös erikoisempien ratkaisujen osalta.

Kun LVI-suunnitelma on valmis, yleensä myös valvomme hankkeen valmistumista. Käymme suunnitelmat läpi yhdessä ja hoidamme myös tarvittavat viranomaisluvat.

LVI-valvonnan yhteydessä käymme rakennuksella ja teemme epäviralliset tilannekatsaukset myös silloin, kun laki ja säädökset eivät kyseisiä toimenpiteitä vaadi. Näin pystymme varmistamaan, että asiakkaamme saavat vain parasta laatua ja kaikki toimivat suunnitelman mukaisesti.

Meiltä saat myös jätevesisuunnitelmat.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ota yhteyttä hyvissä ajoin! Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin.